مالیات عمده فروشی

مالیات عمده فروشی

قصد داریم برای شما از مالیات عمده فروشی و درصد پرداختی آن توسط عمده فروش ها صحبت کنیم و در این راستا ابتدا عمده فروشی را برای شما تعریف می کنیم.
منظور از عمده فروشی فعالیت هایی می باشد  که محصولات و خدمات چندین بار به فروش می رسند و هدف تجاری دارد. عمده فروشی که به عبارتی توزیع کننده نیز به آنها گفته می شود با خرده فروشی از ابعاد مختلفی فرق دارند، در خرده فروشی محصولات و خدمات، مستقیم به دست مصرف کننده ی نهایی می رسند و عمدتا محصولات برای استفاده ی شخصی و فروش کالا ها غیر تجاری می باشند و حجم معاملات کمتری به نسبت عمده فروش ها دارند. این دو گروه از لحاظ پرداخت مالیات با قوانین و نرخ های متفاوتی رو به رو هستند.

پیشنهاد مقاله : مشاوره مالیاتی پزشکان

مالیات عمده فروشی چیست؟

ما دو نوع مالیات داریم: یک مالیات مستقیم و یا مالیات بر درآمد (وکیل مالیات بر ارث)، دو مالیات غیر مستقیم و یا همان مالیات بر ارزش افزوده.
در مالیات مستقیم (درآمد نهایی)، افراد مشمول پرداخت مالیات می شوند و سالانه باید از طریق سامانه، اظهار نامه مالیاتی آن را پرداخت کنند و در مواردی که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد می توانند مشمول معافیت مالیاتی نیز شوند؛ ولی در مالیات غیر مستقیم که شامل 9 درصد از درآمد حاصل از فروش می باشد از خریداران به صورت غیر مستقیم  گرفته خواهد شد یعنی برای پرداخت آن نیازی به مراجعه به سامانه ی مالیاتی نخواهند داشت.
اما از آنجایی که عمده فروش ها با خرده فروش ها در معامله هستند و در نهایت خرده فروش ها به عنوان کاربر نهایی محصول به شمار نمی آیند بنابراین  فرد عمده فروش ملزم به پرداخت مالیات بر فروش نمی باشد.

حتما بخوانید:  مالیات شرکت طرف قرارداد سازمان دولتی به چه صورت است؟

چگونه به عنوان فروشنده باید مالیات پرداخت کنیم؟

تمامی اصناف و مشاغل باید مالیات خود را از طریق اظهار نامه مالیاتی پرداخت کنند. قطعا تمامی مشاغل و فروشنده ها به یک میزان و قانون یکسان مالیات پرداخت نمی کنند و این هزینه بستگی به درآمد آنها دارد به عنوان مثال برای در آمد های پایین تا 9 درصد و درآمد های بالا تا 25 درصد باید مالیات پرداخت شود.

پرداخت مالیات اصناف و مشاغل

اصناف و مشاغل جز دسته های هستند  که باید مالیات مستقیم از نوع مالیات بر درآمد پرداخت کنند.مالیات بر درآمد همانطورکه از اسم آن مشخص است، با توجه به میزان درآمد اصناف، بنگاه‌ها و افراد شاغل تعیین می‌شود.

 مالیات عمده فروشان چقدر است؟

مالیات عمده فروش ها و شرکت های پخش کالا (مالیات تولیدی ها )بسته به گروه توزیعی محصولاتشان متفاوت می باشد در ادامه ما برای شما چند نمونه از این گروه ها را نام می بریم.به عنوان مثال در گروه اول که شامل پخش و توزیع محصولاتی مانند: زعفران، انواع آجیل و خشکبار بسته بندی، عسل، انواع گوشت و مرغ و ماهی و موارد مشابه، ادویه جات و غیره می باشند مشمول پرداخت 10 درصد از سود حاصل از فروش و هزینه های پخش می باشند.
در گروه دوم که شامل توزیع محصولاتی مانند: انواع روغن های خوراکی، قند و شکر، تخم مرغ، انواع پلاستیک و نایلون و غیره می باشند مشمول پرداخت 11 درصد از سود حاصل فروش می باشند.
در گروه سوم که شامل توزیع محصولاتی مانند: انواع محصولات آرایشی و بهداشتی، انواع شوینده، انواع نان بسته بندی و غیره مشمول پرداخت 12 درصد از سود حاصل فروش  می باشند.
در گروه چهارم که شامل توزیع محصولاتی مانند: انواع چیپس و پفک، انواع سبزی و صیفی و میوه بسته بندی، سوسیس و کالباس، غذاهای آماده،انواع بیسکوییت و شیرینی جات و غیره مشمول پرداخت مالیات 13 درصدی می باشند.
در گروه پنجم که شامل توزیع محصولاتی مانند: آب معدنی و نمک بسته بندی می باشد مشمول پرداخت مالیات 14 درصدی می باشند.
در این میان بنگاه های املاک مشمول مالیات خود اشتغالی به مقدار 15.3 درصد از درآمد خود می باشند.

حتما بخوانید:  ارسال اظهارنامه برای مالیات لوازم پزشکی، آزمایشگاهی و دندانپزشکی

عمده فروشان چگونه شامل معافیت مالیاتی خواهند شد؟

معافیت از فروش  بدان معنی است که معامله ای انجام می شود که در حوزه ی پرداخت مالیات است ولی بنا به تشخیص مودی در فهرست کالا ها و خدمات معاف از مالیات قرار گرفته است. مودی برای اثبات این که معامله معاف از مالیات است یا خیر باید گواهی و اسناد معتبری را برای اثبات ارائه کند.

پیشنهاد ما به شما این است که حتما یک حسابدار خوب را انتخاب کنید زیرا در این صورت یک متخصص حرفه ای و متعهدی را استخدام کرده اید که دقیقا انتظارات شما را برآورده می سازد و به عنوان مشاور، یک شریک قابل اعتماد می باشد و همچنین شما را همراهی می کند. مشاوران مالیاتی اقدامات و بخشنامه های مهم سازمان امور مالیاتی و همچنین سایر کار های مهم و تعیین شده ی اداره ی مالیات را به شما یاد آوری می کنند و دقت بالایی در پر کردن سامانه ی اظهار نامه ی مالیاتی به خرج می دهند و از این طریق شما را همراهی میکنند تا از معافیت های مالیاتی حرفه ی خود بهره مند شوید.

مالیات گل فروشی

در تکس مپ بهترین خدمات مالیات دریافت کنید ، بیشتر کشورها برای تامین بودجه دولت، مخارج زیرساخت های اقتصادی مانند

مالیات سلبریتی ها

مالیات سلبریتی ها به جدیت و تاسیس اداره کل آغاز شد . اداره رسیدگی به مالیات سلبریتی ها تشکیل می‌شود

اظهارنامه مالیات بازرگانی پارچه

اظهارنامه مالیات بازرگانی پارچه اظهارنامه مالیات بازرگانی پارچه را می‌ توانید به مشاور مالیات بسپارید. تنظیم اظهارنامه یک اقدام اصولی

مالیات میوه فروشی

همه شرکت ها و اصناف باید همه ساله مالیات را از طریق اظهارنامه پرداخت کنند. اما نحوه محاسبه مالیات اصناف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران، میدان انقلاب کارگر شمالی

تلفن همراه : 09211029879

وکیل مالیات با تکس مپ