Inheritance tax min - وکیل مالیات بر ارث

وکیل مالیات بر ارث

نقش مهارت‌های وکیل مالیات بر ارث در مسائل مالیاتی مربوط به ارث‌ومیراث

 یکی از بحث‌انگیزترین مباحث حقوق مربوط به مالیات برارث است. به علت دشواری این مباحث افراد به یک فرد خبره به عنوان وکیل مالیات بر ارث نیاز دارند. وکیل مالیات بر ارث کسی است که تخصص لازم درباره مسائل مربوط به ارث را دارا است.

مسائل مالیاتی هر زمان نیاز به تخصص و استادی دارد. مخصوصا اگر این مسائل مالی درباره مالیات بر ارث باشد مهارت بیشتری می طلبد. وکیل مالیات بر ارث با تخصص خود کاملا بر مسائل مالیات بر ارث اشراف داشته و توانایی حل و فصل این مسائل را دارا است.

در قانون به مالیاتی که دولت بابت ارث از وارثان متوفی می گیرد مالیات بر ارث نام دارد و از نوع مالیات های مستقیم است. این مالیات بعد از فوت متوفی بر دارایی ها و اموال وی تعلق می گیرد.

بسیاری از وارثان از نحوه محاسبه مالیات ‌برارث آگاهی ندارند به همین جهت از وکیل مالیات متخصص در امور ارث کمک می‌گیرند.

Inheritance tax min - وکیل مالیات بر ارث

چه کسانی مشمول مالیات بر ارث هستند؟

معمولا تقسیم ارث به دو صورت قانونی و توافقی است. وکیل مالیات بر ارث بر هر دو تسلط کامل دارد و وراث را راهنمایی می کند. تقسیم اموال به صورت توافقی از وصیت نامه شخص متوفی ناشی می شود و وکیل مالیاتی با خواندن آن وراث را از مفاد وصیت نامه آگاه می کند. انجام خدمات مالیات در استان تهران، وکیل مالیاتی در تهران با بصورت تخصصی برای انجام امور شما در استان تهران 

بر طبق ماده 26 قانون مالیات مستقیم وراث یا وکیل مالیاتی با ارائه رونوشت آخرین وصیت نامه متوفی به امور مالیاتی وظایف وارثان در برابر سازمان مالیاتی را مشخص می کند.

مالیات‌برارث بر مبنای وصیت نامه

بر اساس ماده 17 ق.م.م اموال و دارایی‌های شخص متوفی که مشمول مالیات ‌برارث است، مشخص می‌شود. وکیل مالیات‌ برارث با گرفتن وکالت از وراث لیست تمام دارایی‌های شخص فوت شده را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌دهد.

وراث بر پایه ماده ۸۶۲ قانون مدنی و ماده ۱۸ قانون مالیات‌های مستقیم به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  • وارثان رده اول: پدر، مادر، زن، شوهر ، فرزندان، نوه و نبیره‌ها
  • وارثان رده دوم: اجداد، برادر، خواهر و فرزندان آن‌ها
  • وارثان رده سوم: عمو، عمه، دایی، خاله و فرزندان آن‌ها

وکیل مالیات بر ارث بر مبنای میزان دارایی و اموال به جا مانده از متوفی آن را محاسبه و مالیات پرداختی وراث را مشخص می کند.  قوانین مالیاتی در باب ارث در سال 1395 تغییر کرده است. وکیل مالیاتی از تمامی این تغییرات آگاهی داشته و به مالیاتی که وراث باید پرداخت کنند کاملا تسلط دارد.

البته در صورتی که تاریخ فوت متوفی به قبل از سال 1395 مربوط باشد مالیات بر ارث بر مبنای قوانین قبل از آن محاسبه می شود. در قوانین قبل از سال 95 مالیات بر ارث برای تمام دارایی های متوفی یکسان بود. در قانون جدید وکیل مالیات بر ارث می داند که مالیات بر دارایی ها از یکدیگر تفکیک شده و هر کدام جداگانه برآورد می شود.

وکیل مالیات بر ارث با گرفتن اطلاعات تمامی وراث و مشخص کردن دارایی‌ها و اموال متوفی به محاسبه مالیات بر ارث می‌پردازد. وراث از نزدیکی و دوری به فرد فوت شده ارث می برند. مالیات پرداختی نیز بر همین مبنا است. یعنی افراد درجه یک و نزدیک به متوفی مالیات بیشتری پرداخت می کنند.

وکلای مالیاتی چه اقداماتی می‌توانند انجام دهند

وکیل مالیات به‌عنوان نماینده وراث می‌تواند در این موارد اقدام نماید:

  • نحوه تقسیم میزان سهم وراث
  • مشخص کردن وراثی که از متوفی ارث می‌برند.
  • مشخص کردن اموال و اشخاصی که مالیات بر ارث به آن‌ها تعلق می‌گیرد.
  • مشخص کردن اموالی که معاف از مالیات هستند.
  • نحوه محاسبه مالیات بر ارث توسط وکیل امور مالیاتی بر اساس قانون جدید مالیات بر ارث
  • آشنا کردن مؤدیان مالیاتی از وظایفشان در قبال سازمان مالیاتی
  • تنظیم اظهارنامه مالیات بر ارث و تسلیم آن
  • آگاهی دادن به وراث درباره جرائم مالیاتی ارث
  • بررسی آیین‌نامه‌های مالیاتی درباره ارث و اطلاع‌رسانی به وراث

وکیل مالیاتی و وظایف او در قبال وراث

چنانچه می‌دانید روند تعیین مالیات‌ها به‌ویژه مالیات بر ارث همیشه طولانی بوده و با دردسرهای زیادی همراه است. وکیل مالیات بر ارث شاه‌کلید حل تمام این دردسرها و پروسه‌های اداری است. دلیل این امر هم آشنایی وکیل مالیات به قوانین و مقررات مربوط به ارث است.

مشاوره مالیات اشخاصی که صاحب فن هستند راهگشای مؤدیان مالیاتی ارث است و  مسیر رسیدن به ارث را کوتاه‌تر و هموارتر می‌کند.

مواردی که به آن‌ها اشاره شد بخش کوچکی از اقدامات وکیل مالیاتی در حوزه ارث است. تا زمانی که مؤدیان مالیاتی به ادارات مالی مراجعه نکرده و فرایندهای طولانی را در سازمان‌های مالیاتی طی نکنند. اهمیت وکیل مالیات بر ارث مشخص نمی‌شود.

وکیل مالیات بر ارث علاوه بر دوندگی در زمینه مالیاتی باید در دادگاه‌های رسیدگی نیز حضور یابد تا دستورات قضایی لازم درباره سهم‌الارث وراث دریافت نماید.

تنظیم اظهارنامه مالیات بر ارث توسط وکلای مالیاتی

یکی از اقداماتی که وکیل مالیات انجام می‌دهد تنظیم اظهارنامه مالیات بر ارث و تسلیم به‌موقع آن به امور مالیاتی است. وراث برای انتقال دارایی متوفی موظف هستند تا قبل از تقسیم ارث مالیات خود را به دولت پرداخت کنند.

این مالیات از طریق اظهارنامه مالیات بر ارث قابل پرداخت است و شامل تمام دارایی‌ها به غیر از مواردی که معاف از مالیات است.

در ماده 26 قانون مالیات مستقیم به‌صراحت اعلام‌شده که وراث به صورت انفرادی یا جمعی حداکثر تا یک سال از تاریخ فوت متوفی باید اقدام به تنظیم اظهارنامه کنند.

وکیل مالیات بر ارث با بر عهده گرفتن تنظیم اظهارنامه تمام پروسه‌های قانونی را انجام داده و اظهارنامه تنظیمی را تسلیم امور مالیاتی می‌کند.

تا قبل از سال 95 وراث وظیفه داشتند حداکثر تا شش ماه بعد از فوت برای ثبت و تنظیم اظهارنامه اقدام کنند در صورتی که تأخیر داشتند با جریمه رو به رو می شدند.

اما در قانون جدید بعد از سال 95 فرصت تنظیم اظهارنامه مالیات بر ارث از شش ماه به یک سال تغییر پیداکرده و جریمه تأخیر حذف‌شده است.

وراث باید بدانند در صورتی که اقدام به پرداخت مالیات نکنند نمی‌توانند مالکیت اموالی که از متوفی به ارث برده‌اند در اختیار داشته باشند. این اموال شامل دارایی‌های منقول و غیرمنقول است.

تقسیم اموال متوفی

در صورتی که بین وراث اختلاف وجود دارد می‌توانند به مشاوران مالیاتی مراجعه کرده و یک مشاوره مالیات تخصصی دریافت کنند.

بحث از معافیت‌های ارثی و اموالی که بین وراث تقسیم خواهد شد یک‌روند طولانی و تخصصی است. در این موارد مشورت یا اختیار کردن وکیل مالیات بر ارث یک روش درست و عقلانی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *