مالیات لوازم خانگی

مالیات لوازم خانگی

مالیات لوازم خانگی : مالیات یکی از مهمترین منابع درآمد دولت است. معمولاً دولت هر سال نحوه پرداخت و میزان آن را تعیین می کند. در محاسبه مالیات و پرداخت مالیات انواع مختلفی از مالیات وجود دارد که به دو گروه مالیات مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شوند.

مالیات مستقیم مالیاتی است که همه باید بر اساس دسته بندی های خاصی بپردازند. این نوع مالیات به دو بخش مالیات بر درآمد و مالیات بر دارایی تقسیم می شود.

در واقع مالیات بر تجارت و شرکت ها یا مالیات مغازه ها یکی از مالیات های مستقیم است. مالیات های مستقیم قوانین خاص خود را دارد و قوانین مالیات مستقیم شامل حسابداری و معافیت است.

مشاور مالیاتی فردی است که در زمینه های مالی، حسابداری، قوانین و مقررات مالیاتی دانش و تجربه کافی داشته باشد. به مشاوران مالیاتی وکلای مالیاتی نیز گفته می شود. وکیل یا مشاور مالیاتی شخصی است که به افراد و شرکت ها در مورد قوانین فوق الذکر مشاوره می دهد.

نحوه تعیین میزان مالیات لوازم خانگی

پرداخت مالیات یکی از روش های تامین درآمد یک کشور برای ایجاد زیر ساخت های اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و غیره است که حاصل از پرداختی های مردم می باشد.

پرداخت مالیات صرفاً مختص درآمد یک شرکت نیست و اشخاص نیز در هر کسب و کار بایستی مالیات پرداخت نمایند. از این رو مالیات به دو نوع مالیات مستقیم و مالیات غیر مستقیم دسته بندی می شود. که رایج ترین نوع آن مالیات بر درآمد مستقیم است

و شامل تمامی شغل ها و فعالان تجاری من جمله فروشگاه های تجاری، املاک، سوپر مارکت ها، لوازم خانگی و غیره می شود. فروشگاه های لوازم خانگی ارائه کننده ی تمام اقلام و وسایل برقی و الکترونیکی مورد نیاز منازل هستند که توسط مشتریان خریداری می شوند.

حتما بخوانید:  مالیات سلبریتی ها

چنانچه شما هم جزو افرادی هستید که به تازگی اقدام به راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی کرده اید بایستی این امر را به سازمان مالیاتی اطلاع دهید. در حقیقت آنچه مهم است تکمیل اظهار نامه مالیاتی کلیه ی هزینه های دریافتی و خرج می باشد؛

همچنین کلیه ی هزینه های جاری و هزینه های بلند مدت نیز بایستی مشخص گردد تا میزان مالیات تعیین شود ما در استان تهران خدمات وکیل مالیات در تهران ارئه میدم حتما برای امور مالیات خود با ما تماس بگیرید. در این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با نحوه محاسبات مالیات لوازم خانگی آشنا کنیم.

مالیات لوازم خانگی ها

مقدار مالیات لوازم خانگی با توجه به درآمد و میزان هزینه های جاری تعیین می گردد. این مالیات بر اساس اظهار نامه مشخص می شود و چنانچه میزان درآمد کمتر از مبلغ مشخص شده ی سازمان امور مالیاتی باشد، مالیاتی تعلق نخواهد گرفت.

اظهار نامه ها هر ساله در فصل بهار تکمیل می شوند و شامل کلیه ی واحدهای صنفی منجمله فروشگاه ها و مغازه های لوازم خانگی نیز خواهند شد. براساس قانون، اصناف لوازم خانوادگی که سالانه کمتر از ۵ میلیارد تومان خرید و فروش یا تراکنش داشته باشند می‌ توانند به صورت توافقی مالیات پرداخت نمایند اما چنانچه بیشتر از این رقم درآمد داشته باشند،

مشمول پرکردن اظهار نامه و اسناد خواهند شد. در حقیقت فروشگاه‌ های لوازم خانگی براساس ابلاغیه وزارت مالیاتی کشور و مطابق با آیین‌ نامه و ضوابط استفاده از ضرایب خرده فروشی، می توانند

برای کالاهای با قیمت بالای صد هزار تومان میزان ۷ درصد و برای کالاهای با قیمت کمتر از صد هزار تومان میزان ۱۰ درصد، سود دریافت نمایند. در مقابل، لوازم خانگی ها ملزم هستند مالیات را بر اساس ضرایب سود ۱۵ تا ۱۸ درصد پرداخت نمایند.

حتما بخوانید:  اظهارنامه مالیاتی برای مالیات مغازه

پیشنهاد مقاله : ویژگی‌های مهم یک وکیل مالیاتی خوب چیست؟

در تکس مپ بهترین خدمات مالیات دریافت کنید ،تمامی مشاغل و اصناف همچون فروشگاه های لوازم خانگی باید مالیات خود را سالانه از طریق اظهار نامه مالیاتی پرداخت کنند و چنانچه در موعد مقرر اقدام نکنند مشمول جریمه مالیاتی خواهند شد.

مالیات شیرینی فروشی و قنادی

مالیات شیرینی فروشی چیست؟ مالیات شیرینی فروشی چیست : تمامی مشاغل باید مالیات سالانه ی خود را از طریق درگاه

ارسال اظهارنامه ارزش افزوده

تعریف اظهارنامه ارزش افزوده و نحوه ارسال آن مالیات نوعی هزینه اجباری است که توسط سازمان مالیاتی کشور برای تامین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران، میدان انقلاب کارگر شمالی

تلفن همراه : 09211029879

وکیل مالیات با تکس مپ