مالیات شرکت های تولیدی چقدر است

مالیات شرکت های تولیدی

مالیات شرکت های تولیدی؛ از پرداخت تا بخشودگی ها

مالیات ابزار مناسبی برای پوشش برخی از مخارج دولت و کنترل بازار است. بسیاری از واحدهای تجاری در ابتدا اطلاعات کمی از انواع مالیات های قانونی دارند و نمی دانند چه نوع مالیات هایی باید بپردازند. به همین دلیل شرکت ها به ویژه شرکت های تازه تاسیس بهتر است از خدمات مشاوره های تخصصی مالیاتی استفاده کنند. کلیه واحدهای تولیدی به یکی از دو دسته اشخاص حقیقی یا حقوقی طبقه بندی می شوند. به عبارت دیگر، هر واحد تولیدی می تواند به عنوان یک شرکت تاسیس و فعالیت کند و یا به عنوان یک شخصیت حقوقی مستقل به فعالیت تجاری خود ادامه دهد.

مالیات شرکت های تولیدی چقدر است:شرکت های تولیدی از آن جهت مورد توجه امور مالیاتی هستند که نقش تاثیرگذاری بر وضعیت اشتغال جامعه دارند. برخی از شرکت های تولیدی که در آغاز به کار، با قوانین مالیاتی آشنایی نداشته و زمانی که برگ تشخیص مالیاتی را دریافت می کنند، از مبلغ آن متعجب می شوند. خب این یک چالش بزرگی است که صاحبان تولیدی از مالیات شرکت های تولیدی بی خبرند. در حالی که قوانین مالیاتی برای شرکت های تولیدی مقررات خاص، بخشودگی ها، مشوق ها و هزینه های قابل قبول تعریف کرده است.

بهترین کاری که شرکت های تولیدی می توانند انجام دهند، استخدام یک وکیل مالیات است تا در مواقع ضروری به مدیران مشاوره دهند. مودیان مالیاتی در دو حالت مشمول مالیات شرکت های تولیدی می باشند. شرکت تولیدی را اشخاص حقیقی تاسیس کرده باشند یا اشخاص حقوقی موسس آن هستند. تکالیف مالیاتی شرکت ها و صاحبان کسب و کارها مانند مالیات بر درآمد، مالیات بر عملکرد و مالیات بر ارزش افزوده کاملا متفاوت است.

حتما بخوانید:  اظهارنامه مالیات کامپیوتر، موبایل و ماشین های اداری

 

مالیات - مالیات شرکت های تولیدی چقدر است

وکیل مالیاتوکیل مالیات

ضرورت مشاوره مالیاتی؛ انواع مالیاتی که شرکت های تولیدی موظف به پرداخت آن هستند

مالیات شرکت های تولیدی اعم از حقیقی و حقوقی در قانون مالیاتی کشور کاملا تشریح شده است و آنها موظف هستند بر اساس آن قوانین به دولت مالیات پرداخت کنند. مالیات شرکت ها شامل سه نوع مالیات است که شامل مالیات بر درآمد، مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر حقوق و دستمزد می باشد. هر چند در برخی از تکالیف مالیاتی بین شرکت های تولیدی حقیقی و حقوقی تفاوت هایی وجود دارد؛ اما در خصوص پرداخت مالیات های ذکر شده، فصل مشترکی دارند. یکی از تفاوت های شرکت های تولیدی حقیقی و حقوقی در بخشودگی های مالیاتی است. طبق ماده 132 قانون مالیات های مستقیم، معافیت های مالیاتی فقط برای شرکت های تولیدی حقوقی است. برای آشنایی با قوانین مالیاتی، مشاوره با یک وکیل مالیات برای صاحبان تولیدی و مدیران یک ضرورت است. 

مالیات شرکت های تولیدی؛ مالیات بر ارزش افزوده

مالیات بر ارزش افزوده، مالیات غیر مستقیمی است که بر تفاوت بین ارزش کالاها و خدمات عرضه شده با کالاها یا خدمات خریداری شده وضع می گردد. در قوانین و مقررات، مالیات بر ارزش افزوده، نوعی از مالیات است که طی چند مرحله از ارزش کالاها یا خدمات تولید شده دریافت می شود. بسیاری فکر می کنند که مالیات بر ارزش افزوده تمامی شرکت های تولیدی 9 درصد است، در حالی مالیات هر واحد صنفی متفاوت است. برای مثال تولیدکنندگان لباس 13 درصد مالیات پرداخت می کنند. با این حال طبق ماده 9 قانون مالیات بر ارزش افزوده بر روی برخی محصولات تولید شده و خدمات، بخشودگی های مالیاتی وضع شده است.

شرکت های تولیدی - مالیات شرکت های تولیدی چقدر است

مالیات شرکت های تولیدی

حتما بخوانید:  مالیات سلبریتی ها

یکی از مهم ترین تکالیف مالیات شرکت های تولیدی، تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیاتی درباره عملکرد یک سال شرکت به اداره امور مالیاتی است. در صورتی که مدیران و صاحبان شرکت های تولیدی در وقت مقرر اظهارنامه مالیاتی را تسلیم نکنند، از کلیه معافیت ها و مشوق های مالیاتی محروم خواهند شد. حتی مشمول جرایم مالیاتی مثل پرداخت جریمه مالیات بر درآمد و تخلفات مالیاتی خواهند بود. مهلت ارسال آن بستگی به پایان سال مالی شرکت ها دارد. برای مثال مهلت ارسال واحدهای تولیدی حقیقی تا آخر خرداد ماه است.

تکلیف مالیات شرکت های تولیدی؛ تنظیم و تدوین اظهارنامه مالیاتی

درصد مالیاتی که شرکت های تولیدی پرداخت می کنند

به طور کلی درصد مالیات شرکت های تولیدی و سایر شرکت ها در قانون مالیاتی کشور 25 درصد در نظر گرفته شده است. البته برخی واحدها مثل شرکت های تعاونی فقط 10 درصد از درآمد خود را مالیات می پردازند یا برخی از اتحادیه های تولیدی مثل فرشبافی و شرکت های تعاونی عشایری معاف از مالیات هستند. بر طبق قوانین جدید مالیات های مستقیم درصد مالیات شرکت های تولیدی از 25 درصد به 20 درصد کاهش پیدا کرده است. البته این کاهش برای سال 1401 تعریف شده است.

مالیات سلبریتی ها

مالیات سلبریتی ها به جدیت و تاسیس اداره کل آغاز شد . اداره رسیدگی به مالیات سلبریتی ها تشکیل می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران، میدان انقلاب کارگر شمالی

تلفن همراه : 09211029879

وکیل مالیات با تکس مپ