مالیات شرکت با مسئولیت محدود چگونه محاسبه می شود؟

مالیات شرکت با مسئولیت محدود یا LLC  

اگر به اداره ثبت شرکت ها سری بزنید، بیشترین شرکت های ثبت شده در ایران، شرکت با مسئولیت محدود (Limited liability company) و شرکت های سهامی خاص هستند. بر اساس ماده 94 قانون تجارت، شرکتی که بین دو یا چند نفر برای انجام امور بازرگانی تشکیل شود، شرکت با مسئولیت محدود نام دارد. هر یک از شرکا به اندازه میزان سرمایه خود، در شرکت مسئولیت دارند. مالیات شرکت با مسئولیت محدود نیز از جمله تعهداتی است که بر عهده شرکا می باشد.

در ایران شرکت های تجاری با مسئولیت محدود یکی از رایج ترین و محبوب ترین شرکت هایی است که تاسیس می شوند. دلیل این امر انعطاف پذیری، قابلیت ها و قوانین مالیاتی مشخص است. با این حال اگر قصد تاسیس شرکت با مسئولیت محدود را دارید، باید اطلاعات مالیاتی شما کاملا به روز باشد. برای بالا بردن درصد موفقیت، برخی از امور شرکت مثل امورمالیاتی و مالی را بر اساس فرایند برون سپاری فعالیت ها به مشاور و وکیل مالیات بسپارید.

شرکت با مسئولیت محدود - مالیات شرکت با مسئولیت محدود چگونه محاسبه می شود؟
مالیات شرکت با مسئولیت محدود

تکالیف مالیاتی شرکت ها با مسئولیت

مالیات شرکت با مسئولیت محدود؛ بر طبق ماده 105 قانون اصلاحی مالیات های مستقیم که از سال 1381 به اجرا در آمده است، به این شرح است: از مجموع درآمدهای شرکت و همچنین درآمدهایی که به وسیله فعالیت های تجاری کسب می شوند، پس از کسر هزینه ها، ضررها و معافیت ها، مشمول پرداخت 25 درصد مالیات هستند. انواع مالیات شرکت با مسئولیت محدود شامل مالیات بر درآمد، مالیات بر عملکرد، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر حقوق و تکالیف می باشد. البته نوع فعالیت در کم و زیاد شدن مالیات شرکت ها تاثیر دارد. مهم ترین مالیاتی که در این شرکت ها احتساب می شود، مالیات بر عملکرد و مالیات بر ارزش افزوده است. مالیات بر ارزش افزوده به درآمد و فروش شرکت ارتباط دارد و تا 9 درصد در نظر گرفته می شود.

حتما بخوانید:  مالیات شرکت طرف قرارداد سازمان دولتی به چه صورت است؟

محاسبه درصد مالیات شرکت با مسئولیت محدود

در واقع مالیات شرکت با مسئولیت محدود، شرکت های تضامنی و نسبی بر اساس عملکرد آنها تعیین می شود. برابر با ماده 105 قانون مالیات مستقیم تمامی شرکت ها اعم از مسئولیت محدود، تضامنی و نسبی مودی مالیاتی هستند و باید از محل درآمدهای خود 25 درصد مالیات پرداخت کنند؛ اما قوانین، استثناهایی نیز قائل شده است.

  • 15 درصد مالیات سالانه تا سقف درآمد سی میلیون ریال
  • 20 درصد مالیات سالانه برای درآمد یک میلیارد ریال مازاد بر سی میلیون ریال
  • ·        25 درصد مالیات سالانه برای درآمد 250 میلیون ریال مازاد بر یک میلیارد ریال
  • ·        30 درصد مالیات سالانه تا سقف 100 میلیون ریال مازاد بر 250 میلیون ریال
  • ·        35 درصد مالیات سالانه برای درآمد شرکت تا مازاد یک میلیارد ریال
شرکت 2 - مالیات شرکت با مسئولیت محدود چگونه محاسبه می شود؟
مالیات شرکت

بدهی و پرداخت مالیات شرکت با مسئولیت محدود به عهده چه کسانی است؟

پرداخت مالیات شرکت با مسئولیت محدود به عهده امور مالی شرکت می باشد؛ ولی امور مالی گاهی در تنظیم اظهارنامه مالیاتی شرکت و پرداخت آن دچار سردرگمی می شوند. این امر سبب می شود تا وقت مقرر یعنی 4 ماه پس از سال مالی نتوانند اظهارنامه را تسلیم کنند. در این شرایط علاوه بر پرداخت مالیات با جرایم مالیاتی نیز روبه رو می شوند. از آنجا که مدیران اصلی شرکت، مسئول بدهی ها و هزینه های شرکت هستند، برای جلوگیری از قرار گرفتن در چنین موقعیت هایی، وکیل مالیات استخدام می کنند. در خصوص پرداخت بدهی های مالیاتی نیز هر کدام از شرکا به میزان سرمایه ای که دارند، باید جرایم مالیاتی را پرداخت کنند. در کل هیچ کدام از شرکا دوست ندارند، سرمایه و درآمد کسب شده را به مالیات تبدیل کنند، به همین دلیل با وکلا و مشاوران مالیاتی در ارتباط هستند.

مالیات 8 - مالیات شرکت با مسئولیت محدود چگونه محاسبه می شود؟

مالیات تخصصی اصناف چیست

مالیات تخصصی اصناف؛ نحوه تنظیم و ارسال اظهارنامه برای اصناف مالیات تخصصی اصناف چیست:یکی از فرایندهایی که در مالیات تخصصی

مالیات شیرینی فروشی و قنادی

مالیات شیرینی فروشی چیست؟ مالیات شیرینی فروشی چیست : تمامی مشاغل باید مالیات سالانه ی خود را از طریق درگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران، میدان انقلاب کارگر شمالی

تلفن همراه : 09211029879

وکیل مالیات با تکس مپ